Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars weerlegt stigma en wil 'een Rijkaard' vinden

Laatste update:

De directeur is sinds zijn aantreden al meermaals verweten dat hij de hand erg op de knip houdt en te zuinig leeft in zijn rol. Toch zal hij ook in de toekomst niet in het wilde weg spelers kopen voor Ajax, benadrukte hij. "Sinds mijn aantreden, ruim twee jaar geleden, hebben we heel veel geïnvesteerd in de jeugd en dat blijven we doen", tekende De Telegraaf op.

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

Overmars is van mening dat het al fantastisch is, wanneer de helft van de aankopen slaagt bij Ajax. Twee van zijn aanwinsten, Lerin Duarte en Mike van der Hoorn, zijn echter compleet door het ijs gezakt in Amsterdam en voegen niets toe aan de selectie van trainer Frank de Boer. Zij dragen het etiket van miskoop, al gaat Overmars nog niet mee in die gedachte. "Daarvoor vind ik het nog te vroeg", aldus de directeur, die stelt dat de twee ook pech hebben gehad dat Lucas Andersen en Joël Veltman ze zijn voorbijgestreefd.

Het Algemeen Dagblad stelt dat een toehoorder tijdens de vergadering aan Overmars vroeg of de toevoeging van een oudere, ervaren voetballer aan de selectie van De Boer geen uitkomst zou bieden. Ajax wordt jaar in, jaar uit immers voor de winterstop al geëlimineerd in de Champions League. Overmars reageerde met de opmerking dat het uiteindelijk altijd draait om kwaliteit. "Toen wij in 1995 de Champions League wonnen, was de selectie jonger dan de huidige. Het zou super zijn om een Rijkaard te vinden en die dan terug te halen. Verder richten wij ons op het fundament, de jeugd", aldus de directeur.

Met een ervaren ex-speler in de ploeg zou Ajax overwinteren in de Champions League

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties