Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars werkt niet mee aan vertrek: 'Hij blijft nu wél, ja'

Laatste update:

Ajax leek eerder deze maand nog mee te willen werken aan een vertrek van Neres. Lainez was in beeld om de aanvaller te vervangen, maar het Mexicaanse toptalent verkoos Real Betis boven een contract in Amsterdam. "We hebben al langere tijd het naar buiten gebracht: wij willen onze kern spelers niet weg doen. Sterk of een zwak elftal, het wordt altijd moeilijk, maar ik zie de uitdaging voor het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet. Neres? Hij blijft nu wél, ja. Zeker", aldus Overmars woensdagavond bij de opening van het nieuwe supportershome in de Johan Cruijff ArenA.

Eerder reageerde Ajax-trainer Erik ten Hag al op de keuze van Lainez voor Real Betis. "Dat is teleurstellend voor heel veel mensen die er hard en goed aan gewerkt hebben. We waren er honderd procent van overtuigd dat hij een speler voor de toekomst van Ajax zou zijn en als het dan niet lukt, is het teleurstellend", erkende Ten Hag.

Meer nieuws

Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
4
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties