Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars wil Mazraoui nogmaals binden en 'gooit lijntjes uit'

Laatste update:

De mogelijke contractverlenging van Mazraoui zou erg snel volgen op zijn vorige. In april van dit jaar zette hij zijn krabbel onder het contract dat doorloopt tot de zomer van 2021. Toen had hij echter pas drie officiële wedstrijden voor de hoofdmacht gespeeld en zat hij net een maand bij de selectie van Erik ten Hag. Nu is hij uitgegroeid tot onbetwiste basisspeler.

Het ligt dan ook voor de hand dat Mazraoui een flinke salarisverhoging tegemoet kan zien, als hij ervoor kiest om nogmaals bij te tekenen. De 21-jarige vleugelverdediger, die tevens is uitgegroeid tot Marokkaans international, kwam dit seizoen tot 21 officiële wedstrijden. Zijn hoogtepunten waren belangrijke doelpunten in de Champions League, tegen Bayern München (1-1) en Benfica (1-0).

Overmars zei op de vergadering bovendien vertrouwen te hebben in komend seizoen. "De scouts zijn druk bezig en er zijn al lijntjes uitgegooid. We gaan het geld goed besteden en de lat nóg hoger leggen dan vorig jaar", citeert Ajax Showtime. Dat er aan grote talenten als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt wordt getrokken, ziet Overmars als een compliment. "Het is ook onmogelijk om deze jongens vier jaar bij elkaar te houden, zoals Barcelona doet."

"We gaan goed besteden, de lat nóg hoger leggen", citeert De Telegraaf Overmars over de aankomende transferperiodes. Dat afgelopen zomer bijna de hele selectie bij elkaar bleef, deed de directeur spelerszaken goed. "De privévliegtuigen stonden al met draaiende motor op Schiphol-Oost om spelers weg te brengen. Gelukkig is iedereen behalve Justin Kluivert behouden."

Denk je dat Noussair Mazraoui gaat bijtekenen bij Ajax?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
12
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties