Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overmars wilde mijn contract verlengen bij Ajax, maar ik keek al rond'

Laatste update:

Vitesse boekte dit seizoen pas drie zeges in de Eredivisie en alle drie met Reiziger onder de lat. Dankzij blessures van Kjell Scherpen en Markus Schubert kon Reiziger zijn kans pakken. In de Eredivisie-wedstrijd tegen SC Cambuur (0-3 winst) viel hij bij een 0-1 voorsprong in voor de geblesseerde Scherpen. Zijn teamgenoot bij Vitesse kende hij nog uit zijn tijd bij Ajax, waar hij ruim vijf jaar speelde.

Op vijftienjarige leeftijd verruilde hij FC Groningen voor Ajax. "Ik was vijftien toen ik intern ging bij Ajax, op mijn zestiende woonde ik op mezelf", zo vertelde hij aan Voetbal International. In Amsterdam speelde hij in Jong Ajax onder anderen samen met Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Jurriën Timber en Brian Brobbey. Spelers die hij volgende week woensdag, tijdens het verplaatste Eredivisie-duel tegen Ajax, waarschijnlijk op het veld tegenkomt.

Reiziger had vorig jaar de mogelijkheid om bij Ajax te blijven, zo tekende VI op uit zijn mond. "Ik speelde in Jong Ajax en zat een aantal keer op de bank bij het eerste. Toch kreeg ik te horen dat ik weg mocht, omdat ze meer potentie zagen in Calvin Raatsie. Na die mededeling speelde ik nog negen wedstrijden in Jong Ajax en maakte ik vanaf de bank een landskampioenschap mee."

Reiziger deed dat naar behoren en kon uiteindelijk zelfs bijtekenen in Amsterdam. "Na die negen wedstrijden kwam Marc Overmars alsnog met een voorstel om te verlengen trouwens, maar ik was al om me heen aan het kijken. Ik wilde elders gaan kijken, daar waar de kans op speelminuten groter zou zijn. Bij Ajax stond er een vermogen aan keepers op de loonlijst natuurlijk." Bij Vitesse staat heeft Reiziger nog een contract tot medio 2024.

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
1
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties