Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overmars zegt dat Ajax hem minimaal tot de zomer van 2019 wil houden'

Laatste update:

Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft Botines, op voorhand laten weten dat een vertrek in de winterstop onbespreekbaar is. "Marc zei dat Ajax hem minimaal tot de zomer van 2019 wil houden", zegt Botines in gesprek met De Telegraaf. "Maar we weten allemaal hoe het werkt. Als er een superbod komt dat voor iedereen goed is, kan het weer anders zijn."

Onana maakte begin 2015 de overstap van de jeugdopleiding van Barcelona naar Ajax, voor een opleidinsgverhoeding van drie ton. De doelman zou aanvankelijk pas in de zomer komen, maar de betrokken partijen kozen ervoor om de overstap te vervroegen. In februari 2015 maakte hij zijn debuut voor Ajax.

Onana won anderhalf jaar geleden de concurrentiestrijd met Tim Krul en Diederik Boer na het vertrek van Jasper Cillessen naar Barcelona. De teller van de Kameroener staat inmiddels op 66 officiële optredens voor Ajax. Hij ondertekende in mei van dit jaar een nieuw contract tot medio 2021.

-
Denk jij dat André Onana in de komende twee transferperiode níét bij Ajax vertrekt?

Meer nieuws

Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
3
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties