Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars zet voorlopig geen streep door doelwit voor spitspositie

Laatste update:

De afgelopen dagen was er veel onduidelijkheid rondom de interesse van Ajax in Traoré. De Telegraaf ontkrachtte bijvoorbeeld al de berichtgeving dat de Amsterdamse club helemaal geen contact met Chelsea of Traoré had gezocht. Het Algemeen Dagblad bevestigt woensdag dus ook dat de aanvaller uit Burkina Faso wel degelijk in beeld is. Topscout Piet de Visser zei eerder al dat Overmars hem naar Traoré had gevraagd en dat het zonde is dat de aanvaller op de bank van Chelsea verpietert.

Traoré speelde vanaf januari 2014 tot de zomer van 2015 op huurbasis bij Vitesse en maakte daar in 42 wedstrijden 16 doelpunten. Na zijn terugkeer in Londen kwam het Afrikaanse talent nauwelijks aan de beurt: José Mourinho liet hem alleen meedoen tegen Maccabi Tel Aviv (kwartier), Stoke City (veertig minuten) en tenslotte tegen Bournemouth (tien minuten). Opvolger Guus Hiddink houdt voorlopig vast aan Traoré, maar liet het talent alleen afgelopen weekend vijf minuten tegen Scunthorpe United meedoen.

Denk jij dat Bertrand Traoré deze maand naar Ajax gaat?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
30
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties