Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overmars zet woorden kracht bij met vraagprijs van 30 tot 40 miljoen euro'

Laatste update:

Er wordt daarom gesteld dat het nog niet zeker is dat Onana Ajax komende zomer verlaat. De 24-jarige sluitpost wil 'zelf niets liever dan een droomtransfer maken' en er bestaat een afspraak met Ajax, dat zich soepel zal opstellen indien clubs zich voor hem melden. Eigenlijk wilde Onana vorige zomer al vertrekken bij Ajax, maar een gesprek met algemeen directeur Edwin van der Sar overtuigde hem om nog een jaar te blijven. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft nu laten weten dat Ajax ondanks de coronacrisis niet van plan is om de vraagprijs te laten zakken.

Het betekent dat geïnteresseerde clubs met een bedrag tussen de dertig en veertig miljoen euro op de proppen moeten komen. Barcelona zou zich eerder bij zaakwaarnemer Botines hebben gemeld, terwijl ook Chelsea, Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur belangstelling hebben getoond. Het contract van Onana bij Ajax loopt nog tot medio 2022 en voorlopig zijn er nog geen concrete aanbiedingen voor hem uitgebracht.

"Hij voldoet aan onze normen: hij heeft prijzen gewonnen, is beter geworden en hij is klaar voor de volgende stap. Maar ik sluit echt niet uit dat hij nog een jaartje blijft", sprak Overmars eerder deze week in een interview met Ajax TV. "Dat gaat allemaal in overleg met de speler, de meesten begrijpen ook wel dat we ze niet voor een appel en een ei kunnen laten gaan. We weten dat clubs in de wachtsituatie zitten, wij kunnen niet wachten tot pak hem beet 30 augustus. Er komt een keer een limiet dat we zeggen: nu kunnen we je niet meer laten gaan."

Supporters van Ajax probeerden deze week Onana over te halen om er nog een seizoen aan vast te plakken in Amsterdam. Op De Toekomst werd een spandoek opgehangen met de tekst André, please one more year. Onana poseerde weliswaar met het eerbetoon van de supporters, maar hoopt desondanks nog altijd op een transfer. Met het binnenhalen van Maarten Stekelenburg, die transfervrij overkomt van Everton, heeft Ajax overigens al gedeeltelijk ingespeeld op het eventuele vertrek van de huidige eerste doelman.

Zie jij André Onana komende zomer vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
22
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties