Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars ziet clubs 'slapen': 'Hij staat op veel lijstjes, maar nooit bovenaan'

Laatste update:

Dat Tagliafico geen nieuwe club heeft gevonden, heeft volgens Overmars te maken met 'hoe de wereld eruitziet'. Hij lijkt daarmee te doelen op de gevolgen van de coronacrisis. "Anders had Nico anders al lang een fatsoenlijke club gevonden. Ik vind het niet erg hoor, dat hij blijft. Daar ben ik eigenlijk blij mee. Maar we hadden een afspraak gemaakt dat we tot bepaalde hoogte zouden meewerken aan een transfer. Er was heel weinig concreet." In de slotfase van de transfermarkt werd Tagliafico nog in verband gebracht met West Ham United, maar journalist Fabrizio Romano schreef al dat een vertrek 'nooit dichtbij' is geweest.

"Het is soms een proces", zegt Overmars tegen Ajax TV over het op gang komen van interesse. "Dan speel je in het Argentijns elftal, dan weer niet... Ik denk dat Nico bij veel clubs op het lijstje staat, maar steeds net niet als nummer één. Dat is heel gek. Als je Nico kent, weet je dat je zo'n speler altijd in je elftal wilt hebben. Ik denk dat ze aan het slapen zijn. Maar nogmaals: ik ben blij dat hij hier nog zit." Overmars is dus blij met het aanblijven van Tagliafico, maar had een andere speler wel graag zien vertrekken: David Neres mocht afscheid nemen.

Met Mohamed Daramy is al een talentvolle nieuwe rechtsbuiten binnengehaald, waarmee werd ingespeeld op Neres' vertrek. "Eigenlijk had de cyclus goed afgerond moeten worden, dat is niet gebeurd. Heel veel clubs wilden Neres huren, maar daar heeft Ajax niets aan. Met een verplichte optie tot koop was het goed geweest", maakt Overmars duidelijk. "Neres zit hier vierenhalf jaar, dan is het voor hem ook het juiste moment voor een nieuwe omgeving. Het was eigenlijk teleurstellend dat het niet gelukt is." Dat Ajax nu al een opvolger voor Neres in huis heeft, vindt Overmars geen probleem. "Ik wil niet in de situatie komen dat je pas moet reageren als alles weg is."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties