Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars ziet 'gevaar' op de loer liggen: 'Dan heb je gewoon een probleem'

Laatste update:

Overmars haalt Arkadiusz Milik aan als voorbeeld. De Poolse aanvaller werd voor 2,5 miljoen euro overgenomen van Bayer Leverkusen en twee jaar later voor 32 miljoen euro verkocht aan Napoli. "Een bankzitter van FC Augsburg (waar Milik op huurbasis speelde, red.) haalden we als spits voor Ajax 1. Ik denk dat niet veel mensen dat zouden durven. Maar hij heeft het hier fantastisch gedaan. Met zijn scorend vermogen, maar vooral ook de drive om beter te worden." Een 'uitstekende deal', zo oordeelt de oud-aanvaller. "Dat detail van intrinsieke motivatie was en is zo sterk aanwezig bij hem. Als je nu ook weer kijkt. Hij heeft twee keer zijn kruisband afgescheurd, maar knokte zich terug en is weer zo belangrijk voor Napoli."

Er is echter geen garantie op succes, weet ook Overmars. De financieel gezien sterke positie van Ajax kan soms een vertekend beeld geven. "Het gevaar ligt altijd op de loer, ook nu. Als je twee hele dure spelers koopt en die renderen niet, dan heb je gewoon een probleem." Zorgvuldigheid gaat dus boven alles, zeker omdat Ajax zich niet kan meten met de Europese grootmachten. "Daarbij gaan wij als club niet snel boven een transfersom van boven de twintig miljoen euro zitten, waar veel andere clubs in de Europese top dat wel makkelijk doen. Het is dus zaak om te blijven presteren, niet alleen op het veld."

Ajax krijgt wekelijks honderden spelers aangeboden van zaakwaarnemers, maar interessante opties zitten er zelden bij. "We hebben onze eigen zaken goed op orde. 95 procent van de spelers komt voor uit ons eigen beleid", stelt Overmars. "Uiteindelijk is de intrinsieke motivatie iets dat voor mij misschien wel het allerbelangrijkste is. De wil om alles eruit te halen, ook als je hier bij Ajax speelt. Dat is de basis om de top te bereiken."

Snap jij het gevaar waar Marc Overmars op doelt?

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
2
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
4
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties