Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overval heeft nog flinke impact op Tadic: 'Mijn kinderen weten er niets van'

Laatste update:

Half augustus onthulde De Telegraaf dat Tadic was overvallen in de buurt van zijn woning in Amsterdam-Zuid.Daarbij zou de Serviër lichtgewond zijn geraakt. Tadic bevestigt de geruchten dat dat de reden is waarom hij tape om zijn knokkels had tijdens de verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (3-5). "Ik was met een vriend uit eten geweest bij een Italiaans restaurant", blikt Tadic terug. "Onder mijn auto bleek een tracker geplaatst, waardoor ik kon worden gevolgd. Bij thuiskomst probeerden twee mannen me aan te vallen, waarna ik in een volle sprint van vierhonderd meter ben weggerend. Hoewel ik een maatpak, waar ik uit scheurde, en nette schoenen aan had, was ik sneller. Maar toen zij de scooter pakten, haalden ze me toch in. Daarna hadden we een gevechtje."

Dat hij het gevecht aanging, noemt Tadic onder meer product van zijn Servische opvoeding. "Achteraf komt pas het besef dat het ook heel anders had kunnen aflopen. Maar op het moment zelf zit je vol met adrenaline en ga je het gevecht aan. Al hadden ze drie vuurwapens gehad, ik zou mijn trots nooit opgeven. Ik ben in Servië geboren en als kind heb ik veel gevochten. Ik voelde me goed en sterk. Maar daarna denk je: oef, wat was dit?"

De beroving verdween dan ook niet zomaar uit Tadic' gedachten. De Ajacied zegt inmiddels zelf weer van de schrik bekomen te zijn, maar ziet de impact nog altijd terug in zijn gezinsleven. "Mijn kinderen weten er niets van. Natuurlijk heb ik dat bij ze weggehouden. Maar mijn vrouw Dragana was bang, ook de dagen daarna. Nu gaat het weer goed met haar." Het heeft Tadic' kijk op Amsterdam wel veranderd. "Het gebeurt te vaak en niet alleen bij voetballers. Als mensen zich onveilig blijven voelen, zullen ze Amsterdam verlaten. Ja, ik ook, want het welzijn van mijn familie staat voorop."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties