Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Owen voorspelt De Gea-transfer: 'Hetzelfde gebeurde bij Luis Suárez'

Laatste update:

Twee jaar geleden was De Gea zelfs bijzonder dicht bij een overstap naar Real Madrid. Op het laatste moment ketste de deal af, maar de interesse in de international is altijd gebleven. Owen denkt dat het voor De Gea onmogelijk is om de overstap niet te maken als Real Madrid zich weer meldt. "United heeft veel gehad aan De Gea", zegt Owen, die Liverpool in 2004 verliet voor Real, in gesprek met de Daily Mirror. "Maar hij komt een keer op een punt in zijn carrière waarop hij wil terugkeren naar Spanje en wil spelen voor Real Madrid of Barcelona. Dat kun je Spaanse of Zuid-Amerikaanse voetballers niet kwalijk nemen, want dat zit in hun bloed."

Owen neemt Luis Suárez als voorbeeld. De ex-Ajacied ging in de zomer van 2014 voor ruim tachtig miljoen euro van Liverpool naar Barcelona. "Hij deed het geweldig bij Liverpool, maar toen een Spaanse club als Barcelona hem belde, moest hij vertrekken." Volgens het eerder genoemde medium heeft United een prijskaartje van ruim zeventig miljoen euro om de nek van De Gea gehangen. Wanneer Real Madrid hem wil overnemen, willen the Red Devils proberen om een aantal spelers van de Spaanse grootmacht in de deal te betrekken.

Denk jij dat David de Gea komende zomer verkocht wordt?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties