Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Owen Wijndal doorstaat met succes medische keuring bij Ajax

Laatste update:

Ondanks dat beide clubs op hoofdlijnen al relatief snel een overeenkomst bereikten, duurde het lang voordat alle details besproken waren. Het voornaamste struikelblok in de deal waren de betalingstermijnen, maar inmiddels hebben Ajax en AZ dus een compromis gesloten. Wijndal werd het zelf afgelopen week al eens over de persoonlijke voorwaarden. Maandagavond is Wijndal medisch gekeurd en de verwachting is dat hij dinsdag al gepresenteerd wordt door de Amsterdammers

Volgens De Telegraaf waren er twee redenen waarom het binnenhalen van Wijndal enige tijd in beslag nam. Hamstra en Huntelaar probeerden Nicolás Tagliafico, die niet wilde bijtekenen, te verkopen. Een eventuele transfer van de Argentijnse linksback laat echter op zich wachten. Daarnaast had Ajax in eerste instantie grote moeite met de salariseisen van Wijndal, die bij AZ vastligt tot medio 2024. Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez deed water bij de wijn door afstand te doen van (een deel van) zijn commissie.

Wijndal doorliep de gehele jeugdopleiding van AZ, dat hem op 4 februari 2017 tegen PSV liet debuteren in de hoofdmacht. Met 17 jaar en 68 dagen was hij daarmee de jongste debutant ooit in het eerste elftal van AZ. Wijndal kwam in de afgelopen vijf jaar tot 142 wedstrijden in alle competities. Daarnaast staan er elf interlands namens het Nederlands elftal achter zijn naam.

Super Cup
Ajax
3 - 5
PSV

Meer nieuws

Lovende Spaanse media zien onverwachte uitblinker: 'Van welke planeet kom jij?'
10
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Frankrijk: Simons en Veerman onder druk
55
Afellay vindt dat Spanje Italië heeft 'gedeclasseerd' maar heeft ook kritiekpunt
8
Spanje plaatst zich na galavoorstelling tegen Italië voor achtste finales
81
Driessen rekent op wijziging bij Nederland: 'Eén van die twee spelers sneuvelt'
17
Afellay heeft medelijden met één speler Italië: 'Hij schrikt vannacht wakker'
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties