Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Owen Wijndal op de hoogte van gerucht: 'Bijzonder om zoiets te lezen'

Laatste update:

Barcelona is op zoek naar een nieuwe linksback en zou de pijlen gericht hebben op Wijndal. Dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola een goede verstandhouding heeft met president Joan Laporta, zou een bijkomend voordeel zijn. Wijndal kreeg het nieuws vanochtend doorgestuurd van zijn broer en een goede vriend. "Het is bijzonder om zoiets te lezen", reageert de 21-jarige Oranje-international tegenover het Alemeen Dagblad. "Het streelt me, al weet ik niet of het waar is. Als het echt heel serieus zou zijn, dan had mijn zaakwaarnemer mij wel gebeld."

Sport schreef maandag nog dat Barcelona vreest voor het vertrek van Alba. Die krant noemde Robin Gosens (Atalanta), Angeliño (RB Leipzig) en José Gayá (Valencia) als de kandidaten voor zijn mogelijke opvolging. AS schrijft echter dat het voor Barcelona hoge prioriteit heeft om met Alba verder te gaan. De 32-jarige vleugelverdediger heeft nog een contract tot medio 2024 en in zijn schaduw moet komende jaren zijn opvolger worden klaargestoomd. Wijndal laat zich in ieder geval niet gek maken door de geruchten. "Ze kunnen beter zo over je praten dan negatief. Ja toch? Natuurlijk doet mij dit wel wat. Ik vind het hartstikke mooi."

Wijndal bevestigde eerder deze maand na de 5-0 tegen Heracles Almelo dat hij mogelijk zijn laatste wedstrijd voor AZ heeft gespeeld. De linksback heeft een doorlopend contract in Alkmaar, maar houdt alle opties open. Directeur voetbalzaken Marc Overmars noemde Wijndal eerder al een interessante speler voor Ajax. Voorlopig lijkt Wijndal zich op het Nederlands elftal te moeten richten. Woensdag maakt bondscoach Frank de Boer de definitieve EK-selectie bekend en Wijndal lijkt zich op te kunnen maken voor zijn eerste eindtoernooi. "Maar zo'n bekendmaking van een selectie is wel spannend. Ik denk zelfs als je al honderd interlands gespeeld hebt."

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
8
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
4
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties