Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Owen Wijndal verbaasd over uitspraken Heitinga: 'Heeft hij dat gezegd?'

Laatste update:

Ajax overtuigde zaterdagavond niet in de eigen Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers kregen via met name Brian Brobbey wel kansen om te scoren, al kwam AZ in de tweede helft ook zeer dicht bij een goal in de persoon van Mayckel Lahdo, die zijn inzet via de binnenkant van de paal uit de doelmond zag rollen. Voetballend was het bij Ajax niet zoals men op de tribunes hoopte. "Het was nog niet top", beaamt Wijndal in gesprek met ESPN-verslaggever Milan van Dongen. "Maar als je de kansen wel maakt, is het waarschijnlijk veel makkelijker voetballen. Maar dat laten we in de tweede helft na."

Wijndal zelf maakte wel een goede indruk, vindt Van Dongen. "Waar was die Wijndal de afgelopen maanden?", vraagt de verslaggever zich dan ook af. "Op de bank toch?", reageert de linksback gevat. Van Dongen vindt dat Wijndal 'hoort te spelen'. "Ja, dat vind ik zelf ook", reageert Wijndal. "Maar de trainer maakt soms andere keuzes. Dan is het aan mij om te laten zien dat ik wil spelen en in de basis hoor. Ik denk dat het vandaag wel aardig goed ging. Alleen ja, dat is geen garantie voor volgende week", weet Wijndal.

Heitinga gaf voor de wedstrijd tegen AZ aan dat hij Hato momenteel beter vindt. "In de ontwikkeling van Hato zit heel veel progressie. Wijndal moet een reactie geven", zo liet hij weten bij ESPN. Geconfronteerd met de woorden van Heitinga dat hij Hato beter vindt dan Wijndal, reageert laatstgenoemde verbaasd. "Heeft hij dat gezegd? Het is aan mij om het te laten zien en ik denk dat ik daar vandaag mee ben begonnen. Ik ben hartstikke blij dat ik hier mag spelen. Dit is de grootste en beste club van Nederland. Natuurlijk had ik het me iets anders voorgesteld toen ik hier kwam, dus dat is wat minder, maar ik ben nog hartstikke blij dat ik hier speel." Voor Ajax rest de komende weken de strijd om plek drie met AZ.

Eredivisie
Ajax
0 - 0
AZ

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties