Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Owen Wijndal verschijnt met compleet nieuwe look op trainingscomplex Ajax

Laatste update:

"Ik heb jullie gemist man", zegt Wijndal, terwijl hij uit zijn auto stapt met een opvallend korte coupe. De 23-jarige linksback heeft goed gebruikgemaakt van zijn vakantie. "Ik moet zeggen dat ik wel echt heb genoten. Ik ben met wat vrienden even op vakantie geweest, dus ik heb het wel echt naar mijn zin gehad." Over de reden van zijn korte kapsel wordt niet gesproken, maar een Ajax-fan reageert op Twitter suggestief. "Als hij eens net zo strak gaat verdedigen als z'n nieuwe haarlijn komt het wel goed komend seizoen."

Een screenshot uit het video-item van Ajax.

Wijndal gaat, in ieder geval tijdens de voorbereiding, concurreren met Salah-Eddine. Het 21-jarige jeugdproduct hoopt onder de kersverse hoofdtrainer Maurice Steijn door te breken in de Johan Cruijff ArenA. "Het voelt als thuiskomen, ik ben blij dat ik er weer ben. Het plan is dat ik dit seizoen voor mijn kans ga. En mezelf zo goed mogelijk ga laten zien hier, dan zullen we zien waar het eindigt." Salah-Eddine stelt zich op meerdere posities beschikbaar voor Steijn. "Waar de trainer me nodig heeft, ben ik er. Linksback of middenveld, maar ergens anders kan ook."

Van den Boomen
Voor Van den Boomen was het een bijzonder weerzien met De Toekomst. De transfervrije aanwinst speelde tussen 2011 en 2014 al in de jeugd van Ajax. Daardoor zag hij donderdag meerdere bekenden. "De fysio's, de dokter en Davy (Klaassen, red.) die ik gister ook in het ziekenhuis bij de tests zag. Het is leuk om hem weer te zien, hij neemt me ook gelijk mee en vangt me goed op." Wel moest de 27-jarige rechtspoot aan één ding wennen. "Ik nam de verkeerde ingang vanochtend. Ik ging via de ingang waar de jeugd altijd loopt, nu mag ik via de andere ingang."

Wie heeft er meer kans om te slagen in Ajax 1?

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
4
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
14
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
24
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties