Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Owen zielsgelukkig bij Man Utd: 'Ik had het niet beter kunnen treffen'

Laatste update:

Met Liverpool, Real Madrid, Newcastle United en Manchester United als zijn werkgevers heeft Owen een aardige carrière achter de rug. Bij de laatstgenoemde club is de kans op speeltijd echter nihil, gezien de moordende concurrentie. Met Wayne Rooney, Javier Hernández en Dimitar Berbatov voor zich moet Owen zich opnieuw gaan richten op een plek op de bank. Toch klaagt hij niet.

Waar velen speculeren over een mogelijk vertrek van Owen, is de Engelsman zelf erg duidelijk in zijn standpunt. Hij wil helemaal niet weg bij Manchester United. "Ik had het niet beter kunnen treffen dan hier. Waar zou ik naartoe moeten gaan? Het is hier geweldig. Elke wedstrijd is belangrijk en we moeten altijd presteren. Het is juist spannend om hier aan de slag te mogen", zo valt te lezen op de officiële website van FIFA.

Omdat Manchester United in verschillende competities actief is, verwacht Owen genoeg kansen om ook zijn steentje bij te dragen aan het succes. "Wij moeten zo ontzettend veel wedstrijden spelen over een heel seizoen gezien. We spelen er waarschijnlijk twintig of dertig meer dan de meeste normale Engelse ploegen. Wat dat betreft krijgt iedereen dus wel zijn kans. Ik weet niet of en wanneer de manager een beroep op me doet, maar dat vind ik alleen maar spannend."

Michael Owen kan beter kiezen voor een andere club

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
14
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
14
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties