Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paal staat zege van Juventus in Derby d'Italia in de weg

Laatste update:

De achterban van Internazionale stak voor het duel de draak met Juventus, want op spandoeken werd het bezoek fijntjes herinnerd aan de verloren Champions League-finale en dus aan het mislopen van de triplete, terwijl Internazionale in 2010 wel drie prijzen in de wacht sleepte. 'Lekker blijven dromen', viel er onder meer te lezen. De meegereisde supporters hoopten als laatste te kunnen lachen, maar de score was bij rust nog in evenwicht en zou dat dus ook blijven. De beginfase stond bol van de gele kaarten en de eerste kans was voor Juan Cuadrado, die vanuit een moeilijke hoek op Samir Handanovic vuurde.

Na het eerste kwart trok Internazionale de wedstrijd naar zich toe en werd men een aantal keer gevaarlijk: na een vermeende handsbal van Leonardo Bonucci wilden i Nerazzurri een strafschop, Giorgio Chiellini blokte met een sliding een schot van Stevan Jovetic en Marcelo Brozovic krulde de bal via de vingertoppen van Buffon tegen de dwarsligger. Juventus en Internazionale hanteerden bijwijlen een moordend tempo en schuwden de duels niet, maar gescoord werd er in het eerste bedrijf dus niet in het Giuseppe Meazza.

In de tweede helft was de eerste mogelijkheid opnieuw voor Cuadrado, die na dertig seconden via de benen van Handanovic het zijnet vond. Juventus begon steeds meer te domineren en had twintig minuten voor tijd op 0-1 moeten komen, maar Sami Khedira schoof de bal tegen de buitenkant van de paal. Internazionale kwam in het tweede bedrijf niet veel verder dan een volley van afstand van Jovetic, die werd gekeerd door Buffon, en een vrije trap die over zeilde. Juventus verlengde zijn ongeslagen reeks tegen Inter zodoende naar zes duels.

Juventus verspeelt tegen Internazionale voor de zesde keer punten (0-0) en de achterstand op koploper Fiorentina bedraagt nu negen punten! ##FinoAllaFine #intjuv #calcio #seriea #DerbydItalia #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties