Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Paar keer met Ruud gesproken, maar hij heeft mij niet veel verteld'

Laatste update:

"Ik heb een paar keer met Ruud gesproken, maar hij heeft mij niet veel verteld", vertelt Mathijsen aan diverse Spaanse media. "Hij vindt Málaga in elk geval een schitterende club, wat ook de reden is geweest dat hij heeft getekend, maar gaf ook aan dat ik het zelf moest ondervinden. Hij zei dat ik Málaga op eigen houtje moest verkennen en gewoon alles op me af moest laten komen."

"De mensen zijn heel aardig en dit is een geweldig project", verzekert Mathijsen, die voor drie jaar heeft getekend en een transferclausule van twintig miljoen euro heeft gekregen. De ex-speler van onder meer Hamburger SV weet niet waar Málaga tot in staat is. "Er zijn veel nieuwe spelers, een nieuw project en we moeten een ploeg zijn, dat is het allerbelangrijkste", stelt de Nederlander. "Net als elke week winnen." Jérémy Toulalan, Nacho Monreal en Diego Buonanotte kozen ook voor het Málaga-project.

Joris Mathijsen heeft vooral vanwege de ... uitdaging voor Málaga gekozen

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
2
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties