Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paixão na zege Feyenoord: 'Na iedere goal zag je angst in ogen van Ajax-spelers'

Laatste update:

De smaakmaker van Feyenoord speelde onder toeziend oog van zijn vader en vier vrienden een goede wedstrijd, maar dat Ajax de tegenstander was zorgde niet voor extra motivatie bij hem. "Wij willen in eigen stadion altijd dominant zijn. Of het nu tegen PSV, AZ of in dit geval Ajax is. Ons doel was om er bovenop te zitten en met energie te spelen. Dat lukte."

"Na iedere goal zag je angst in de ogen van de spelers van Ajax en dat snap ik wel", vervolgt Paixão, die daar niet van genoot. "Je moet je tegenstander altijd respecteren vind ik, dus ook na zondag heb ik nog steeds respect voor Ajax. Er zijn mensen die nu zeggen dat de uitslag hoger had moeten zijn, maar we hebben echt álles gegeven."

De aanvaller vindt dat Feyenoord nog recht had op twee strafschoppen. "Maar oké, als de scheidsrechter die niet geeft moet je het zelf maar doen, hè." Paixão won vorig seizoen de landstitel met Feyenoord en strijdt eind deze maand om de beker met zijn team. De rechtspoot wil echter nog niet zeggen dat PSV er definitief met de landstitel vandoor gaat.

"Het gat is groot, ja. Maar je moet altijd geloof houden zolang de strijd nog niet is beslist. Dat is altijd mijn mindset. Ik vind ook niet dat PSV veel beter is dan wij, of dat wij als team het kampioenschap op een bepaald moment hebben weggegeven. Wel is het zo dat PSV bezig is aan een heel constant seizoen. Maar dan nog: voor wie samen strijdt is alles mogelijk."

Het lijkt een drukke transferzomer te worden voor Feyenoord, met Santiago Gimenez, Mats Wieffer, Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida als meest gewilde namen. Paixão blijft rustig wat betreft zijn eigen toekomst in De Kuip. "Ik heb een contract tot medio 2027 en heb het hier enorm naar mijn zin. Als er ooit iets komt, dan hoor ik dat wel van mijn agent en van Dennis te Kloese. Tot die tijd verdedig ik de kleuren van Feyenoord met alles wat ik in me heb."

De dribbelaar kwam in de zomer van 2022 voor 4,5 miljoen euro over van Coritiba FC uit Brazilië. Paixão was tot dusver goed voor 20 doelpunten en 9 assists in 77 wedstrijden namens Feyenoord.

Meer nieuws

AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties