Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Afellay heeft medelijden met één speler Italië: 'Hij schrikt vannacht wakker'

Laatste update:

"Spanje overklast Italië gewoon op alle fronten", concludeert Afellay tijdens de rust van het EK-duel, waar het scorebord, ondanks de Spaanse overmacht, nog altijd een 0-0 tussenstand aangeeft.

"Nico Williams is bijvoorbeeld een hele creatieve, snelle jongen die eigenlijk al gelijk een plaag voor de rechtsback (Di Lorenzo, red.) was. Hij zal vannacht nog wel een paar keer wakkerschrikken."

"Di Lorenzo heeft echt alle hoeken van het veld gezien. Hij werd ook even door zijn beentjes gespeeld. Nico Williams behoudt ook continu de controle en hij kan alleen afgestopt worden met een overtreding."

"Spanje is echt genieten. Het voetbal van achteruit, het drukzetten, het doordekken van de centrale verdedigers...", aldus de geïmponeerde Afellay.

De eveneens aanwezige Theo Janssen sluit zich volledig aan bij zijn collega. "Spanje is zó veel beter, het is echt ongelooflijk. Dat ze niet gescoord hebben is echt het enige smetje. Ze verdienen echt te scoren."

"Het is echt ongelooflijk. Italië komt echt gewoon totaal niet in het stuk voor", aldus Janssen. Afellay: "Spanje is van de favorieten wel het land dat de beste indruk maakt op het toernooi."

Meer nieuws

Spits die in 2022 nog bij Groningen speelde staat nu voor transfer naar de PL
0
FC Groningen versterkt zich met jongere broer van Eredivisie-smaakmaker
0
Zo kijkt de Roemeense pers naar het treffen met het Nederlands elftal
68
Driessen wil opvallende controleur zien bij Nederland tegen Roemenië
69
Dit miljoenenbedrag haalde het Nederlands elftal al op tijdens het EK
39
14 transfervrije topspelers die deze zomer gratis zijn op te pikken
7

Meer sportnieuws

Reacties