Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Danny Makkelie is de scheidsrechter bij absolute kraker op EURO 2024

Laatste update:

Makkelie kreeg kritiek omdat hij een duw van Ilkay Gündogan op Willi Orbán in het strafschopgebied onbestraft liet. Even later scoorde Jamal Musiala, maar zijn doelpunt werd niet afgekeurd. De Hongaarse bondscoach Marco Rossi was na afloop woedend over de beslissing van Makkelie om Duitsland de goal te gunnen.

"Ik heb in mijn loopbaan als speler en trainer nooit geklaagd of naar excuses gezocht. Maar wat de scheidsrechter vanavond allemaal deed... Makkelie mat met twee maten en was echt de slechtste man op het veld", zo klonk het woensdagavond na afloop van de 2-0 zege van Duitsland uit de mond van de bondscoach van Hongarije.

Gündogan vond juist dat Makkelie een prima prestatie leverde als scheidsrechter. "Dat de Hongaarse spelers boos waren, verraste mij. Ik weet niet hoe het er op de televisie allemaal uitzag, maar ik heb zeven seizoenen in de Premier League gespeeld en als je dit daar als overtreding beoordeelt, dan kruipt iedereen over de grond van het lachen."

Complimenten voor Makkelie


Valentijn Driessen en Mike Verweij vonden ook dat Makkelie juist had gehandeld. "Ik vond het een prima beslissing", zei Verweij eerder in Kick-off van De Telegraaf. "Dat de VAR hier niet aankomt, begrijp ik al helemaal. Dit was natuurlijk fiftyfifty. Ik vind dat hij een goede beslissing heeft genomen."

Ook Driessen vond het een goede beslissing. "En ik vind ook dat hij een goede wedstrijd heeft gefloten. Alleen op dit niveau zijn dit soort akkefietjes... Die blijven aan je hangen. Half Hongarije staat op zijn kop. Dat moet je zien te vermijden als scheidsrechter, wil je ver komen in het toernooi."

De UEFA doet dus niets met de stevige kritiek vanuit het Hongaarse kamp en stelt Makkelie aan voor Kroatië - Italië. De Kroaten verzamelden pas een punt en moeten eigenlijk winnen om het EK een vervolg te geven. De Italiaanse ploeg staat tweede en lijkt aan een gelijkspel genoeg te hebben om de achtste finale te bereiken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van der Vaart zou Oranje op 3 plekken wijzigen: 'Je moet hem altijd opstellen'
7
Van der Vaart kijkt op van Valentijn: 'Heel erg overdreven, echt tenenkrommend'
10
Engelse fans rakelen opmerkelijke beelden van Hake op na interesse Man United
16
Marciano Vink weet wie Ronald Koeman moet opstellen om Roemenië te verslaan
37
Marciano Vink wijst grote ster op het EK aan: 'Hij is natuurlijk uitzonderlijk'
25
Roemeense speler waarschuwt Oranje en is lovend over 1 international: 'Strijder'
20

Meer sportnieuws

Reacties