Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Panathinaikos is met stomheid geslagen en wil Castillion niet meer'

Laatste update:

Castillion zou aanvankelijk gaan tekenen voor een jaarsalaris van 130.000 euro, maar woensdagavond zou hij liefst 260.000 euro hebben gevraagd. Bovendien wilde de geboren Amsterdammer zich niet meer voor drie, maar voor twee seizoenen aan Trifilara verbinden. Hiernaast wilde hij een gelimiteerde transfersom van één miljoen euro in zijn verbintenis laten opnemen. Ook eiste Castillion dat hij transfervrij zou mogen vertrekken bij een degradatie van Panathinaikos.

Het bestuur van de grootmacht was naar verluidt met stomheid geslagen na het horen van de nieuwe eisen van Castillion. De club van trainer Yannis Anastasiou heeft dan ook besloten om de Ajacied op het vliegtuig te zetten en te kijken naar een andere stand-in voor Marcus Berg. Castillion sluit hierdoor weer aan bij Jong Ajax. De kampioen van de Eredivisie zou voor de verkoop van de helft van de eigendomsrechten van Castillion naar verluidt één ton ontvangen.

Meer nieuws

Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
0
EK-voorselectie Spanje bekend: 5 Barcelona-spelers, ook opvallende afwezigen
24
'Joshua Kimmich veegt eerste aanbod van Europese grootmacht resoluut van tafel'
13
'Jaloerse' Ten Hag met de grond gelijk gemaakt: 'Hij heeft een hele nare kant'
56
Fan gaat in op apart tattooverzoek Maupay: 'My f*cking god, hij doet het echt'
6
FC Twente kent mogelijke tegenstanders in voorronde Champions League
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties