Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Panenka' van Aubameyang verbreekt reeks van drie verloren finales

Laatste update:

Na 45 minuten hadden beide ploegen één keer gescoord en voornamelijk Dortmund keek uit naar het rustsignaal. De favoriet werd in de slotfase van de eerste helft overlopen door het frisse Frankfurt, dat meer kansen creëerde dan de opponent. Zes minuten voor rust trof Haris Seferovic de paal na een fraaie één-twee. Dortmund was nog wel goed begonnen en opende de score binnen acht minuten via Ousmane Dembélé. Het toptalent werd aan de rechterflank bediend door Lukasz Piszczek, stuurde zijn bewaker het bos in en rondde fraai af.

Na twintig minuten volgde de eerste grote kans voor Frankfurt: de kopbal van Timmy Chandler miste de juiste richting. Het was het begin van een sterke fase van Eintracht en na een klein halfuur stond het gelijk. Ante Rebic werd volledig vrij gelaten aan de linkerflank en dat merkte ploeggenoot op Mijat Gacinovic. De Serviër vond zijn Kroatische ploeggenoot, die oog in oog met Roman Bürki geen fout maakte. Vervolgens mocht Dortmund zich dus gelukkig prijzen dat de schade in de eerste helft niet groter werd.

In de tweede helft trok de ploeg van Thomas Tuchel de wedstrijd toch naar zich toe. Aubameyang zorgde voor opschudding voor het doel van Frankfurt door bijna te scoren met een omhaal: de bal bleef door toedoen van Marco Fabián en de lat uit het doel. Tweeënhalve minuut later leidde een overtreding van keeper Lukas Hradecky op Christian Pulisic tot een strafschop. Aubameyang opteerde voor een 'Panenka', stuurde Hradecky de hoek in en zette Dortmund op voorsprong. Frankfurt gaf zich niet gewonnen; Bürki moest bijvoorbeeld een schot van Seferovic stoppen. Uiteindelijk kon de nummer elf van het afgelopen Bundesliga-seizoen niets meer aan de stand veranderen.

-
Verdiende Borussia Dortmund de zege?

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
3
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
47
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
20
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties