Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax gaat contract van routinier Remko Pasveer spoedig met één seizoen verlengen

Laatste update:

Het was de grote vraag hoe de toekomst van Pasveer eruit zou zien, gezien zijn aflopende contract en respectabele leeftijd voor een profvoetballer. Toch komt de verlenging niet als een verrassing. VI meldde eind april al dat de doelman in gesprek was met Ajax om een nieuw contract te bespreken.

Pasveer zag ondanks zijn bijrol in de Johan Cruijff ArenA genoeg redenen om over een contractverlening te praten. Pasveer voelt zicht nog altijd fit en hoopt met zijn ervaring een steentje bij te dragen aan de wederopstanding van Ajax komend seizoen.

Pasveer maakte in 2021 de transfervrije oversteek van Vitesse naar Ajax, waar hij een tijdlang de eerste keus onder de lat was. Zo maakte hij onder meer furore in de Champions League tegen Borussia Dortmund, toen hij Erling Braut Haaland met meerdere katachtige reddingen van scoren afhield.

Pasveer, die tot op heden 50 duels voor Ajax speelde en daarin 26 keer de nu hield, moest het afgelopen seizoen, mede door blessureleed, doen met een reserverol achter Jay Gorter, Gerónimo Rulli en ook Diant Ramaj, die het afgelopen seizoen als nummer één beëindigde.

Mogelijk schuift Pasveer aankomend seizoen wat op in de pikorde, daar de toekomst van met name Rulli onzeker is in Amsterdam. De Argentijns international zag Ramaj vorig seizoen de voorkeur krijgen, al is het de vraag voor wie de nieuwe trainer Francesco Farioli zal kiezen.

Duidelijk is dat Pasveer als mentor geldt van zijn jongere collega's. Ook zijn rol in de kleedkamer wordt op waarde geschat.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Topscorerskandidaat Gakpo bewijst met heerlijke cijfers zijn waarde voor Oranje
4
'Heel goede' Nederlands elftal-speler wordt gewisseld door Koeman
9
Tenenkrommend slechte statistiek levert Memphis Depay bergen aan kritiek op
75
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Van Hooijdonk beschuldigt Ronald Koeman spijkerhard van vriendjespolitiek
38
Koeman legt uit waarom Bergwijn plots in de basis staat van Nederlands elftal
87

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties