Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paniek bij Van Bommel en Overmars? 'Toekomst Royal Antwerp staat op het spel'

Laatste update:

Het statement begint nog positief. Onder meer het feit dat Antwerp afgelopen seizoen voor het eerst in de clubhistorie zowel de titel als beker in België veroverde wordt benoemd. Na jaren van wanbeheer en financiële problemen gaat het nu weer goed met de club. Althans, dat lijkt zo. Want het conflict over de uitbouw van het stadion zou wel eens serieuze consequenties voor Antwerp kunnen hebben, valt te lezen. "Terwijl het behalen van de dubbel een katalysator zou moeten zijn om de volgende stappen te zetten, botst RAFC tegen een plafond aan: de uitbouw en voltooiing van het Bosuilstadion zijn in de huidige omstandigheden onmogelijk."

Daarbij wordt hard uitgehaald naar Mintjens, de eigenaresse van de grond. "Hoewel we in de media lezen dat een enkelinge 'het beste voorheeft' met de club, dat ze 'Antwerpfan' is en dat ze 'wil dat het stadion kan worden afgebouwd', blijkt de realiteit enigszins anders. Deze dame en haar entourage stellen telkens weer bijkomende vragen en nieuwe eisen die onredelijk en bijgevolg onaanvaardbaar zijn. De club en andere stakeholders hebben het gevoel dat ze aan het lijntje worden gehouden. De historische clans komen terug de prachtige opmars verstoren. Succes heeft veel vaders. De aasgieren komen erop af."

Het 'stadiondossier' zit momenteel muurvast, volgens Antwerp. "Een oplossing is niet in zicht. De club maakt zich zorgen, de hele situatie weegt op de club. De huidige impasse legt een grote hypotheek op de toekomst van RAFC. Die staat op het spel. In plaats van stappen vooruit te zetten, dreigt de club te stagneren. En stilstaan, dat weet u, is achteruitgaan. Vandaag kan er maar aan 1 op de 4 ticketaanvragen voor de internationale wedstrijden voldaan worden. Er is geen oplossing. Het zou mooi zijn alle supporters te kunnen verwelkomen."

Reactie Tania Mintjens
Francis Vanderhoydonck, de zaakwaarnemer van Mintjens, reageerde zaterdagmiddag in Het Nieuwsblad op het statement van Antwerp. "De deur bleef openstaan voor overleg, maar met dit communiqué heeft Antwerp ze gesloten", is hij duidelijk. "Proberen ze op deze manier de zwartepiet in het kamp van mevrouw Mintjens te steken? Ik weet niet wat de intentie van de club is. Maar als ze de discussie publiekelijk willen voeren, dan gaan wij die niet uit de weg. Wij hebben er geen probleem mee om transparant te zijn en de communicatie, met nodige documenten, indien nodig, op tafel te leggen. Dan zal blijken wie redelijk of onredelijk is."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
17
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
17
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties