Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Papierwerk voor transfer De Gea kwam te laat binnen

Laatste update:

Engelse clubs kunnen deze dinsdag weliswaar nog zaken doen, maar in Spanje sloot de transfermarkt om 00.00 uur. Real en United hadden tot het laatste moment nodig om de puntjes op de i te zetten en bereikten kort voor de deadline dan eindelijk een akkoord. Het schijnt echter dat United het papierwerk iets na twaalf uur inleverde, waardoor de Spaanse bond de deal niet meer kon afronden.

Volgens Marca is alleen United schuldig aan het mislukken van de deal; de Engelsen zouden op het laatste moment nog met aanvullende eisen zijn gekomen, waardoor beide partijen in tijdnood kwamen. Andere media claimen echter dat er sprake was van overmacht en dat er iets fout ging, waardoor de FIFA zou moeten oordelen of de transfer nog doorgang mag vinden. AS schrijft dat United de LFP een document toestuurde dat de Spaanse bond niet kon openen. Keylor Navas zou juist van Real naar United gaan en the Mancunians zouden de goalie nog kunnen kopen, maar nu het erop lijkt dat De Gea gewoon blijft, zal dat niet meer gebeuren.

Het mislukken van de transfer is een flinke streep door de rekening voor De Gea, die bij United nog een contract voor een seizoen heeft en niet wil bijtekenen. In de eerste wedstrijden van dit seizoen liet Louis van Gaal de Spaans international niet meedoen, omdat hij met zijn hoofd niet volledig bij United zou zitten. Nu De Gea blijft, is het de vraag of hij zijn basisplaats terugkrijgt. In de eerste weken kreeg nieuwkomer Sergio Romero de kans om zich te laten zien.

Ongelooflijk: Spaanse clubs hadden tot 00.00 uur de tijd om transfers af te ronden, maar er wordt beweerd dat Manchester United de documenten voor de overgang van David de Gea naar Real Madrid pas om 00.01 uur opstuurde. De deal is daardoor van de baan; De Gea lijkt gewoon bij United te blijven. #realmadrid #manutd #soap #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


David de Gea moet, als hij inderdaad bij United blijft, zijn basisplaats terugkrijgen

Meer nieuws

NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
1
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
2
Trainer van AZ voor volgend seizoen is definitief bekend
4
Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
3
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
29
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties