Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paraguay sluit WK-voorbereiding af met zege op Griekenland

Laatste update:

Nadat Roque Santa Cruz in de negende minuut de lat raakte, was het voor Vera een koud kunstje om in de rebound de 1-0 aan te tekenen. Halverwege het eerste bedrijf was het opnieuw Santa Cruz die met zijn doelpoging een treffer inleidde. De spits schoot ditmaal op de Griekse goalie Alexandros Tzorvas, maar Barrios was er als de kippen bij om voor 2-0 te zorgen.

Paraguay had dan ook een overwicht voor de pauze en na de hervatting kwam er geen verandering meer in de score. De Grieken stelden teleur en kwamen niet verder dan een buitenspeldoelpunt. De Europese ploeg speelt in Zuid-Afrika tegen Zuid-Korea, Argentinië en Nigeria. Paraguay ontmoet regerend wereldkampioen Italië, Nieuw-Zeeland en Slowakije.

Welke ploeg heeft de grootste kans om ver te komen op het WK?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties