Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Paranoïde 'Louis van Ban' verbiedt bestelwagens op trainingscomplex'

Laatste update:

Van Gaal is naar verluidt van mening dat bestelwagens op Carrington alleen maar voor afleiding zorgen als het eerste elftal aan het trainen is. Het veld van de A-selectie van Manchester United bevindt zich namelijk aan de achterkant van het hoofdgebouw en zodoende komt het regelmatig voor dat bestelwagens aan komen rijden tijdens de trainingsuren.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

De media verzekeren echter dat Louis van Ban ook een andere reden heeft om dergelijke voertuigen te weren als hij aan het trainen is. De manager zou niet uitsluiten dat de bestuurders stiekem ook de trainingen observeren. Zodoende mag geen enkele buitenstaander meer in de buurt van het veld zijn en moeten bestelwagens wachten totdat de training is afgelopen.

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties