Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pardew laat zich direct gelden bij ADO: 'Met je f*cking Hollywood-vrouw...'

Laatste update:

Pardew was woensdagmiddag op de training blijkbaar niet onder de indruk van de werkhouding van de spelers van ADO Den Haag. "Kom op! We zijn hier niet om te rusten, we zijn hier om te werken!", schreeuwt de Brit naar zijn spelers. "Je hebt dan misschien wel een f*cking Hollywood-vrouw, maar je moet gewoon werken!"

Overigens vertaalt FOX Sports de uitspraak van Pardew in de ondertiteling als 'Hollywood-leven' in plaats van 'vrouw', wat erop duidt dat de Engelsman volgens de tv-zender life in plaats van wife zei. Op de door FOX Sports gepubliceerde beelden is echter duidelijk hoorbaar dat Pardew het heeft over Hollywood wife.

Mogelijk doelt Pardew met zijn uitlating op proefspeler Jordan Spence, die een relatie heeft met Hollywood-ster Naomi Scott. "Ik houd niet per se van harde woorden, maar soms moet je een statement maken over de intentie van het team. We staan tweede van onder", reageert Pardew later voor de camera van FOX Sports. "Er is geen ruimte om ons illusies te maken als: 'Alles komt goed, we hebben een nieuwe trainer.' Nee, we moeten hard werken."

Toch is Pardew niet ontevreden over zijn eerste week bij ADO. "Het team begint te begrijpen hoe ik dingen wil hebben. De reactie van de groep is uitstekend en dat is het belangrijkste voor een manager. Het is moeilijk voor spelers om een nieuwe trainer te krijgen tijdens het seizoen. Ze moeten zich snel aanpassen aan mijn stem en manieren, de dingen die ik verwacht. Ik moet zeggen dat de reactie van de spelers first class is, van elke speler."

Aanvoerder Aaron Meijers maakt zich in ieder geval niet druk om de uitlatingen van zijn nieuwe trainer. "Er zit natuurlijk wel wat in: we zijn hier om keihard te werken, en dat doen we ook", zegt de linksback. "Hij zegt waar het op staat, wat-ie ziet en wat-ie vindt. Dat waren we al wel een beetje gewend, maar hij brengt wel andere dingen met zich mee vanuit Engeland, dus er zijn wel wat dingen anders."

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
29
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
52
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties