Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Parel van Ajax kan niet wachten: 'Als eerste tegen de club van mijn broer'

Laatste update:

"Ik zie Danzell veel. En dan daagt hij me wel een beetje uit. Dat het vervelend voor Ajax is: één gespeeld, nul punten", vertelt de achttienjarige Gravenberch zaterdag in gesprek met De Telegraaf. "En ik mag van hem wel scoren, omdat hij er toch twee maakt, zegt-ie tenminste. Maar ik denk niet dat dit gaat gebeuren." De vraag is natuurlijk of de twee ook daadwerkelijk binnen de lijnen elkaar zullen treffen. "Ik zou hem heel laten, maar ik zou hem wel laten merken dat hij afstand moet houden tot zijn oudere broer", vertelt Danzell Gravenberch lachend. "Ik ben een trotse broer en vol lof over de ontwikkeling van Ryan."

"Hij heeft uitzonderlijke kwaliteiten. Ryan kan spelers vrijzetten, een man passeren vanuit stilstand en is een sierlijke speler." De jongste Gravenberch voelt het vertrouwen van Ajax en Erik ten Hag, die bij de tiener op betrouwbaarheid hamert. "In het verleden liep ik nog weleens te slapen. En Winston Bogarde heeft me ook geholpen in het verdedigen. Als assistent en oud-topverdediger is hij veel met de verdedigers en de controlerende middenvelders bezig."

"In het verdedigen kan ik feller zijn. En de balans tussen aanvallen en verdedigen moet nog beter", vertelt Ryan Gravenberch over zichzelf. "Van nature ben ik geen kopper. Met mijn lengte moet ik echt kopgoals gaan maken. Op zich gaat het goed. Ik ben tevreden over de voorbereiding die ik heb gedraaid, maar ik besef heel goed dat die niks waard is als we niet van Sparta winnen."

Danzell Gravenberch kwam tot vijftien duels voor Jong Ajax, maar het eerste haalde haalde hij nimmer. Via een omweg is hij alsnog in de Eredivisie beland. "Ik vergelijk Danzell altijd met Brian Brobbey. Qua fysiek zijn we dus verschillend, maar qua karakter ook. Ik ben rustig en hij is meer grrrrr. Ik zou wel wat van zijn fanatisme willen hebben. Maar iets meer Ryan zou van Danzell ook een betere voetballer maken."

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
342
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties