Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain begint met moeizame zege aan drieluik met Toulouse

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic zorgde namens PSG nog wel voor het eerste gevaar, maar het was daarna de thuisploeg die aandrong en in de eerste helft het beste van het spel had. De Parijzenaren, die nog binnen de twintig minuten Javier Pastore geblesseerd zagen afhaken, werden steeds verder teruggedrongen en hadden vooral te duchten van Wissam Ben Yedder. Hij kopte een keer naast en probeerde het later nog eens met het hoofd, maar vond nu Kevin Trapp op zijn weg. Ben Yedder kreeg zelfs nog een derde mogelijkheid in de eerste helft. De aanvaller, die er dit seizoen al zeven maakte in zeventien wedstrijden, trof in kansrijke positie de lat en in de rebound was Matheus niet alert genoeg om het af te maken.

Een veelbelovende aanval van Tongo Doumbia werd vijf minuten voor rust door Marquinhos met een overtreding gesmoord, maar de daaropvolgende vrije trap van Ben Yedder zorgde niet voor gevaar. De thee in de rust, of de strenge woorden van coach Laurent Blanc, deden de kampioen uit Parijs duidelijk goed, want in de tweede helft had men de wedstrijd veel meer in de hand. PSG kreeg in de zestigste minuut met de blessure van Marquinhos, die werd vervangen door Gregory van der Wiel, nog wel een nieuwe domper te verwerken, maar deed het aanvallender een stuk beter dan in de eerste helft.

Na afzwaaiers van Ibra en Lucas was het in de 73ste minuut toch de Zweed die de ban brak. Zijn inzet uit een doorgekopte corner bleek te machtig voor Alban Lafont in het doel van Toulouse. Een domper voor de thuisclub, die langzaam maar zeker was gaan geloven in een resultaat tegen de alleenheerser in Frankrijk. Toulouse drong daarna nog voorzichtig aan, maar werd niet meer gevaarlijk voor het doel van Kevin Trapp, terwijl Ibrahimovic aan de andere kant vlak voor tijd nog bijna een vrije trap in het doel knalde. Woensdag treffen beide clubs elkaar weer, dan in de Coupe de France.

-

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
58
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties