Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain begint tweede seizoenshelft stroef na rood Motta

Laatste update:

Zonder Gregory van der Wiel, die ook niet eens plaatsnam op de bank, ging Paris Saint-Germain goedgeluimd van start. De tegenstander miste vier sleutelspelers vanwege de Afrika Cup, terwijl de hoofdstedelingen geen belangrijke waarden kwijtraakten aan dat toernooi. Bovendien maakte winteraanwinst Lucas Moura zijn debuut in de aanval, naast Zlatan Ibrahimovic. De voor veertig miljoen euro aangekochte Braziliaan kon het echter niet in zijn eentje bolwerken tegen Ajaccio.

Motta kreeg de eerste kans in het Parc des Princes: uit een vrije schop van Ibrahimovic mikte de Braziliaan echter naast. De volgende mogelijkheid was voor Blaise Matuidi, die Guillermo Ochoa op zijn weg vond na een schot. Ibrahimovic had voor rust eveneens het vizier niet op scherp staan en volleerde over, nadat hij de buitenspelval ontweek na een slimme pass van Motta. PSG bleef zoeken naar kansen, maar met de rust bijna in zicht sneed het zichzelf lelijk in de vingers.

In de laatste minuut gleed Motta in op Frédéric Sammaritano en zette hij zijn schoen vol op de linkerenkel van de middenvelder. De arbiter van dienst stuurde Motta met direct rood weg, hetgeen terecht was maar hem wel op fikse protesten van de spelers kwam te staan. Ancelotti besloot in de rust een omzetting te doen en de zwak spelende Pastore er vanaf te halen, ten faveure van Clément Chantôme. De kansen bleven komen, maar geen ervan wilde in het doel van Ajaccio verdwijnen.

Ibrahimovic werd constant op de huid gezeten, Alex kopte tweemaal over en tot overmaat van ramp liep Thiago Silva een blessure op. Die dwong de aanvoerder het veld te verlaten en plaats te maken voor Mamadou Sakho. Niet lang daarna kwam de grootste kans tot dan toe voor PSG: Ochoa redde fraai op een goede kopbal van Alex en in de rebound schoot Matuidi over. Maxwell (schot geblokt) en Sakho (schot over) schreven nieuwe kansen bij. In de laatste minuten kwam Kevin Gameiro er nog bij voor Lucas, die last had van kramp. Ook de invaller kon de 0-0 echter niet wegpoetsen.

Bekijk hier de overtreding van Thiago Motta:

-
Moet Paris Saint-Germain de koppositie na het weekend afstaan?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties