Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Paris Saint-Germain is acht miljoen fans kwijtgeraakt door Zlatans vertrek'

Laatste update:

"Hij is een van de grootste persoonlijkheden in Zweden. Hij heeft zijn eigen luchtje, zijn eigen Volvo en een eigen sportkledinglijn. Hij is zijn eigen merk. Hij is overal, zelfs nadat hij gestopt is met spelen voor het nationale elftal", vertelt de oud-middenvelder aan The Sun. "Ik werk met een groot aantal reisbureaus in Zweden die reisjes naar Manchester regelen. De interesse is gewoon verdrievoudigd."

"Zlatan is zo groot in Zweden. Ik denk dat PSG acht miljoen supporters is verloren in Zweden en die zijn nu allemaal naar United gegaan. Misschien niet allemaal, maar zo gaat het wel", gaat Blomqvist verder. "Er gaan meer vliegtuigen die kant op, ze verkopen veel meer kaartjes voor de wedstrijden van United. Ik heb het de afgelopen jaren zo nu en dan gedaan, maar nu komen er echt tien keer zoveel telefoontjes binnen van bedrijven die willen dat ik met een groep supporters naar Manchester ga."

Denk jij dat PSG het vertrek van Zlatan Ibrahimovic te boven komt en dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties