Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain meldt zich bij Feyenoord en legt aanbieding bij speler neer

Laatste update:

Geertruida kwam het afgelopen seizoen tot 47 officiële duels namens Feyenoord, waarin hij goed was voor 9 goals en 5 assists. PSG ziet in hem een multifunctionele verdediger die zowel als rechtsback als in het centrum uit de voeten kan.

Vrijwel de gehele defensie van PSG gaat deze zomer op de schop. Enkel Marquinhos, Nuno Mendes en de langdurig geblesseerde Lucas Hernández zijn nog zeker van hun plek. De blessuregevoelige Presnel Kimpembe en Nordi Mukiele mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Geertruida staat volgens Fabrizio Romano samen met Edmond Tapsoba op de shortlist van PSG. Laatstgenoemde kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij Bayer Leverkusen. Geertruida en Tapsoba staan volgens de journalist eveneens op de radar van niet nader genoemde clubs uit de Premier League.

Volgens de berichtgeving had PSG zijn pijlen eerst vooral gericht op Leny Yoro, maar hij lijkt zijn zinnen te zetten op een vertrek van Lille OSC naar Real Madrid.

In Rotterdam beschikt Geertruida nog over een contract dat hem tot medio 2025 aan de club verbindt. Transfermarkt schat de waarde op 32 miljoen euro.

Vrijdagavond kwam de verdediger van Feyenoord nog namens het Nederlands elftal in actie op het EK tegen Frankrijk. In de 73ste speelminuut kwam hij binnen de lijnen voor Jeremie Frimpong.

Meer nieuws

Memphis Depay moet lachen en draait even de rollen om in interview met ESPN
20
Matthijs de Ligt maakt topprioriteit van transfer naar Manchester United
14
Koeman wijst andere uitblinker in Oranje dan Gakpo of Malen aan: 'De allerbeste'
43
Van Hooijdonk en V/d Vaart noemen Oranje-uitblinker die 'aanvallers beter maakt'
17
Veerman voerde onorthodoxe maatregel in: kreeg uitspraak van Valentijn niet mee
16
Liefst drie spelers van Nederlands elftal missen bij gele kaart halve finale EK
17

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties