Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain moet Trophée des Champions na acht jaar inleveren

Laatste update:

PSG beleefde tot dusver een indrukwekkende transferzomer, met de komst van Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma en Wijnaldum - de laatste drie kwamen transfervrij binnen. Ramos was vanwege blessureleed niet inzetbaar tegen Lille en hetzelfde geldt voor Colin Dagba, Rafinha en Juan Bernat. Verder ontbraken Marquinhos, Ángel Di María, Leandro Paredes en Neymar na hun deelname aan de Copa América, terwijl Donnarumma, Marco Verratti en Pablo Sarabia langer vrijaf krijgen na hun EK-deelname. Ook Kylian Mbappé behoorde niet tot de wedstrijdselectie.

Lille, dat Mike Maignan en Boubakary Soumaré kwijtraakte na het kampioensjaar, trad aan met Sven Botman in de achterhoede. De ploeg van de nieuwe trainer Jocelyn Gourvennec zorgde in de zesde minuut voor het eerste doelgevaar, toen Burak Yilmaz een vrije trap rakelings naast het doel van Keylor Navas schoot. Vijf minuten voor de rust kreeg de aanvaller een nieuwe kans, ditmaal na een rappe uitbraak, maar Navas pareerde zijn schot. PSG stichtte minder gevaar in de eerste helft, hoewel Achraf Hakimi wel indruk maakte met zijn sprints aan de rechterflank.

Massaal fluitconcert voor Achraf Hakimi bij ieder balcontact in Tel Aviv

Achraf Hakimi werd tijdens ieder balcontact uitgefloten door het publiek in Israël. Lees artikel

Kort voor de pauze kwam Lille op voorsprong. Burak bediende Xeka, die vanbuiten het strafschopgebied diagonaal uithaalde in de rechterhoek. Tien minuten na rust liet Abdou Diallo na er 1-1 van te maken: na een corner kopte Mauro Icardi de bal richting de verdediger, wiens kopstoot van dichtbij net naast ging. Twintig minuten voor tijd maakte Wijnaldum zijn entree. Binnen enkele minuten bereidde hij met een fraai wippertje een goal van Icardi voor, maar de spits stond buitenspel. Even daarna zeilde een volley van Julian Draxler naast. In de blessuretijd zorgde doelman Léo Jardim ervoor dat een schot van Wijnaldum uit de draai geen doelpunt opleverde.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties