Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Paris Saint-Germain neemt rigoureus besluit inzake Kylian Mbappé'

Laatste update:

Real Madrid hoopt Mbappé nog altijd los te weken bij PSG, dat de rechtspoot juist langer wil binden. De zeventigvoudig international van les Bleus weigert tot op heden om zijn contract in Parijs te verlengen en ziet een transfervrij vertrek naar de Koninklijke volgende zomer wel zitten. Op die manier zal Mbappé een nog sterkere onderhandelingspositie hebben wat betreft zijn persoonlijke voorwaarden. PSG laat dat echter niet zomaar gebeuren en neemt nu dus een nieuw besluit: Mbappé zal voorlopig niet aansluiten bij de wedstrijdselectie van trainer Luis Enrique.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen | Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden

Vorige week kwam het Spaanse Marca met het nieuws dat PSG momenteel maar liefst 250 miljoen euro vraagt voor Mbappé. Daarmee zou de Franse sterspeler in één klap de duurste speler ooit worden. Dat record staat nu nog op naam van Neymar, die voor 222 miljoen euro de overstap maakte van FC Barcelona naar les Parisiens. Vanwege het forse prijskaartje zou Real liever nog een jaar wachten, waarna Mbappé transfervrij naar Madrid kan trekken. De Spaanse recordkampioen verwacht tevens dat PSG de exorbitante vraagprijs in de komende weken wellicht gaat laten dalen, aangezien een transfervrij vertrek uitgesloten is vanuit de clubleiding van de Parijzenaren.

De bezoekers van de wedstrijd tussen PSG en Lorient komen er in ieder geval bedrogen uit, daar Mbappé niet van de partij zal zijn. Na het missen van de internationale tour door Azië traint de Fransman maandag nog altijd apart van de groep, samen met onder meer Julian Draxler, Georginio Wijnaldum en Leandro Paredes. Mbappé is momenteel persona non grata in Parijs en het blijft afwachten of hij na 31 augustus nog speler van PSG is. De pijlsnelle aanvaller zal moeten hopen dat PSG overeenkomt met Real over een transfersom, of een pijnlijk einde van zijn tijdperk in Het Parc des Princes tegemoet gaan.

Moet Paris Saint-Germain de ontevreden Mbappé deze zomer verkopen?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
4
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties