Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain ook op halve kracht langs naïef Ajax

Laatste update:

Ajax-trainer De Boer hield Niklas Moisander en Joël Veltman aan de kant en trad dus aan met Stefano Denswil en Mike van der Hoorn in het centrum van de defensie. Het jongste Ajax sinds 2004 in de Champions League (gemiddeld 22 jaar en 306 dagen) leed er in de eerste fase weinig onder, want Paris Saint-Germain liet Ajax het spel maken. Dat deden de Amsterdammers zonder Nicolai Boilesen, die al na een paar minuten spelen uit de wedstrijd werd geschopt door Gregory van der Wiel.

Het deerde Ajax aanvankelijk niet, want het team van trainer Frank de Boer had de controle over de bal en dwong de Franse grootmacht terug met prima combinatiespel. De grootste kans in die fase was wel voor de thuisploeg: na een rappe counter verrichtte Jasper Cillessen een uitstekende redding op een inzet van Ezequiel Lavezzi. Ajax bleef uitstekend meevoetballen, maar creëerde nauwelijks kansen. Aan de andere kant bleef het oppassen, al was de fenomenale Javier Pastore eigenlijk de enige speler van Paris Saint-Germain die een goede indruk maakte.

Toen het 'supertrio' voorin zich echt liet zien, was het wel direct raak voor de Parijzenaars. Zlatan Ibrahimovic tikte door op Lavezzi, die de bal breed tikte op Edinson Cavani. Voor laatstgenoemde was het een koud kunstje om de bal in het lege doel te prikken: 1-0. Dat zou ook de ruststand zijn, maar in de wetenschap dat Paris Saint-Germain absoluut niet goed speelde mocht Ajax blijven hopen op een goed resultaat.

Na rust verbeterde het spel van de thuisploeg allerminst; zelfs Pastore leverde plots ballen in bij de Nederlandse oppositie. Ajax rook bloed en kwam via een uitstekende aanval op gelijke hoogte: op aangeven van Ricardo Kishna kopte Davy Klaassen prachtig binnen. Waar Ajax op meer hoopte, viel de volgende treffer aan de andere kant: met een heerlijk schot uit de draai bezorgde Ibrahimovic Ajax een enorme kater (2-1). De superspits kreeg bij die goal alle tijd en ruimte van Van der Hoorn. Een kansloze terugspeelbal van invaller Niki Zimling gooide de wedstrijd helemaal op slot. Cavani kon de bal simpel onderscheppen en hij rondde eenvoudig af.

UEFA Champions League
Paris Saint-Germain
3 - 1
Ajax
Zie jij Paris Saint-Germain als kanshebber op eindwinst in de Champions League?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties