Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Paris Saint-Germain slaat slag en laat Manchester United berooid achter'

Laatste update:

Verschillende bronnen melden aan RMC Sport dat de 29-jarige middenvelder en PSG bijna overeenstemming hebben bereikt over een vierjarig contract in het Parc des Princes. Naar verluidt is sportief directeur Antero Henrique nauw betrokken bij de onderhandelingen. Zodoende lijkt een langer verblijf van de sportbestuurder in Parijs, ondanks de kritiek op zijn transferbeleid, zeer waarschijnlijk.

Herrera speelt sinds de zomer van 2014 voor the Red Devils, nadat de Engelse topclub ongeveer 36 miljoen euro had betaald aan Athletic Club. Tot op heden speelde de tweevoudig Spaans international 186 wedstrijden voor de grootmacht, waarin hij 20 keer tot scoren kwam en 27 keer een medespeler in stelling wist te brengen.

Eerder meldden Engelse media nog dat Herrera op het punt stond om zijn contract bij United te verlengen. Herrera, die momenteel kampt met een heupblessure, geldt onder interim-manager Ole Gunnar Solskjaer als vaste basiskracht, waardoor een vertrek van de routinier een flinke klap zou zijn voor de Noor. Naar verluidt kan Herrera in Parijs een weeksalaris van circa 170.000 euro opstrijken.

Een goede aanwinst voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties