Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain slaat toe in Amsterdam en deelt vierjarig contract uit

Laatste update:

Bakker leek in januari al op weg naar PSG, maar vertraging in het afronden van het papierwerk gooide toen roet in het eten. De transfer van de vleugelverdediger is nu dus echter wel definitief afgerond, waardoor hij zich kan gaan richten op de volgende fase in zijn loopbaan. Doordat al eerder bekend was dat Bakker naar Frankrijk zou verhuizen, verloor hij in de tweede helft van het seizoen zijn basisplaats bij Jong Ajax.

De Amsterdammers hadden hun jeugdexponent, die in 2010 instroomde in de opleiding, graag langer aan boord gehouden, maar visten uiteindelijk achter het net. AC Milan toonde zich een halfjaar geleden ook voorzichtig geïnteresseerd in Bakker, terwijl verschillende Nederlandse clubs hem op huurbasis hoopten in te kunnen lijven.

Bakker kwam in het afgelopen seizoen uiteindelijk tot twee optredens in de hoofdmacht, in het toernooi om de TOTO KNVB Beker tegen Te Werve en Go Ahead Eagles. Namens Jong Ajax speelde hij uiteindelijk 37 wedstrijden, waarvan 22 in het voorbije jaar. In de laatste drie wedstrijden tegen Sparta Rotterdam, FC Twente en Almere City FC maakte hij wel weer de negentig minuten vol.

Denk jij dat Mitchel Bakker anders uit had kunnen groeien tot een basisspeler bij Ajax?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties