Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain stelt Luis Enrique aan als nieuwe hoofdtrainer

Laatste update:

Luis Enrique begon in 2008 na een imposante voetbalcarrière aan zijn periode als trainer. Na drie ervaring te hebben opgedaan bij Barcelona B was hij één seizoen trainer van AS Roma en Celta de Vigo, om in 2014 terug te keren bij Barça. In zijn eerste jaar leidde hij de Catalanen naar de treble: de landstitel, de beker en de Champions League. Daarna was hij enkele jaren bondscoach van Spanje, een periode die in 2019 door de ernstige ziekte en het uiteindelijke overlijden van zijn dochter Xana onderbroken werd.

Bij zijn presentatie werd Luis Enrique woensdagmiddag gevraagd naar de vooruitzichten voor komend seizoen. PSG raakte Lionel Messi al kwijt, mogelijk komen daar Neymar en Kylian Mbappé nog bij. "We zijn al geruime tijd bezig met de selectie", zegt de nieuwe trainer van PSG op de persconferentie. "Ik heb in mijn carrière vaak goed kunnen opschieten met technisch directeuren. Het is een eer om met Luis Campos te mogen werken. Ik ben ervan overtuigd dat we bij de start van het seizoen een geweldig team zullen hebben."

Eerder op de dag nam PSG dus afscheid van Galtier. Le Parisien meldde eerder dat Galtier een ontslagvergoeding van circa zes miljoen euro meekrijgt. De trainer beschikte bij de Parijzenaren nog over een contract voor één seizoen. Galtier trad in de zomer van 2022 aan als opvolger van Mauricio Pochettino. PSG nam hem in juli vorig jaar voor zo'n tien miljoen euro over van OGC Nice.

Later werd Galtier beschuldigd van racisme en islamofobie bij diens oude werkgever, waardoor hij in Frankrijk onderwerp van gesprek was. Zijn ontslag hing al een tijdje in de lucht. De clubleiding was zeer teleurgesteld in de Fransman door de uitschakeling tegen Bayern München in de achtste finale van de Champions League. Over twee wedstrijden verloren de Parijzenaren met afgetekende cijfers: 0-3.

Sindsdien was de stemming erg slecht in het Parc des Princes. Ook in de Coupe de France werd PSG vroegtijdig uitgeschakeld. Galtier sleepte het afgelopen seizoen uiteindelijk twee prijzen in de wacht. Naast de Franse Supercup werd ook de landstitel veroverd. De club wist daardoor het elfde kampioenschap in de clubhistorie bij te schrijven. Galtier wordt door PSG op de officiële clubsite bedankt voor zijn professionaliteit en inzet gedurende het afgelopen seizoen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
2
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
3
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
12
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties