Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse media uiten massaal kritiek op één international na moeizame start van het EK

Laatste update:

Foden speelde zondag de volledige wedstrijd uit tegen Servië, maar wist niet te imponeren. Stuart Pearce begrijpt niet waarom bondscoach Gareth Southgate ervoor gekozen heeft om de aanvaller van Manchester City te laten staan.

"We hebben het vooraf gehad over de mogelijkheid om vroege wissels door te voeren", stak Pearce van wal. "Ik zal je vertellen wat ik zou doen. Ik zou Eze nu al inbrengen voor Foden. Dat is mijn oplossing na 29 minuten!"

Ook in de kranten komt Foden er niet goed vanaf. "Dook naar binnen om het spel te verbinden, maar kwam nauwelijks in het stuk voor. Zijn internationale vorm blijft twijfelachtig", schrijft The Guardian. De kwaliteitskrant geeft Foden een 5 voor zijn optreden tegen Servië.

Datzelfde cijfer ontvangt Foden van The Independent. "Engeland neigde naar rechts, waardoor Foden vaak alleen toeschouwer was in hun opbouwspel. Kan Southgate meer uit hem halen zonder een radicale ommekeer?"

Rio Ferdinand, die de wedstrijd analyseerde namens TNT Sports, adviseert Foden om een voorbeeld te nemen aan Paul Scholes. "Bellingham komt in dit team en zijn lichaamstaal schreeuwt: 'Geef me de bal of ik word gek'. Dat is zijn houding. Ik denk dat Phil dat niet in zich heeft."

"Maar Phil zou dat juist moeten hebben", gaat Ferdinand verder. "Hij moet continu de bal opeisen. Scholes was de rustigste speler met wie ik gespeeld heb, maar zijn persoonlijkheid, de manier waarop hij de bal opeiste en de posities die hij innam… Je moest hem de bal wel geven."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen op zijn plek gezet na Veerman-opmerking: 'Kortsluiting in bovenkamer'
8
Memphis genoemd als opvallendste speler in Oranje: 'Niet vanwege zijn hoofdband'
11
Vacature: Voetbalzone is op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur
0
Ramon Hendriks verlaat Feyenoord en maakt fraaie transfer naar Stuttgart
19
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
FC Volendam heeft boodschap voor Veerman na pijnlijke wissel tegen Oostenrijk
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties