Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain versterkt middenveld met Spaans international

Laatste update:

"Ik ben heel blij!", laat Soler op de website van zijn nieuwe club weten. "Dit is een nieuw avontuur in mijn carrière. Ik ben heel trots en kijk ernaar uit om mijn teamgenoten te ontmoeten, met ze samen te werken en alles te geven voor deze club. Op dinsdag spelen we onze eerste Champions League-wedstrijd, in Parc des Prinses, en misschien kan ik alles dan al een beetje leren kennen. Ik weet zeker dat het een groot feest zal worden voor iedereen, ook voor de fans."

PSG zag deze zomer verschillende middenvelders vertrekken. Georginio Wijnaldum (AS Roma), Leandro Paredes (Juventus), Julian Draxler (Benfica) en Ander Herrera (Athletic Club) werden allemaal verhuurd, terwijl Xavi Simons (PSV) en Idrissi Gueye (Everton) definitief de Parijse deur achter zich dichttrokken. Als vervangers haalde de ploeg van trainer Christophe Galtier voor vandaag drie spelers: Fabián Ruiz (overgenomen van Napoli), Vitinha (FC Porto) en Renato Sanches (Lille). Daar komt nu dus Soler bij.

Soler werd geboren in Valencia en doorliep de gehele jeugdopleiding van de club. Eind 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van Valencia, waarvoor hij uiteindelijk tot 226 wedstrijden, 36 doelpunten en 31 assists kwam. In 2019 won hij zijn enige prijs met los Che: de Copa del Rey, door in de finale Barcelona met 2-1 te verslaan. Daarnaast speelde Soner negen interlands voor Spanje, waarin hij drie keer scoorde.

Denk je dat Soler basisspeler wordt bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
21
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties