Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain verwacht intocht én uittocht in slotfase transfermarkt

Laatste update:

Het contract van Herrera wordt volgens Romano per direct beëindigd, zodat de Spanjaard transfervrij kan vertrekken naar Athletic Club. De 33-jarige middenvelder speelde tussen 2011 en 2014 ook al voor de club uit Bilbao, waarna hij naar Manchester United vertrok. Daar speelde hij vijf seizoenen, om in 2019 de overstap te maken naar Paris Saint-Germain. Voor de Parijzenaren was hij sindsdien in 95 officiële duels goed voor zes goals en zes assists.

Rafinha werd in de zomer van 2020 door PSG overgenomen van Barcelona, maar de Braziliaan werd nooit een vaste kracht in Parijs. In januari 2022 werd het jongere broertje van Liverpool-ster Thiago Alcântara verhuurd aan Real Sociedad, waar hij tot zeventien wedstrijden in LaLiga kwam. Bij PSG is het centrale middenveld echter overvol geworden. Naast Rafinha heeft Galtier op die positie namelijk ook de beschikking over Marco Verratti, Danilo Pereira, Renato Sanches, Vitinha, Gueye en Paredes. Laatstgenoemde staat volgens Romano voor een transfer naar Juventus.

Bij het vertrek van Rafinha en mogelijk Gueye zal PSG zich naar alle waarschijnlijkheid versterken met Fabián Ruiz. De Spanjaard heeft bij Napoli een contract tot medio 2023, waardoor de middenvelder een relatief goedkope optie kan blijken te zijn. Doelman Keylor Navas kan juist de omgekeerde weg bewandelen. De Costa Ricaan staat in de belangstelling van de Napolitanen, waardoor Ajax de ex-speler van Real Madrid zou kunnen treffen in de groepsfase van de Champions League.

Over de toekomst van Abdou Diallo, Edouard Michut en Icardi bestaat nog onzekerheid. De Argentijnse spits werd eerder in verband gebracht met transfers naar het Manchester United van Erik ten Hag, het Saudische Al-Shabab en Monza, maar lijkt op huurbasis naar Galatasaray te vertrekken. L'Équipe berichtte op woensdag dat de Turkse grootmacht een principeakkoord heeft bereikt met de ex-spits van onder meer Internazionale.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties