Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen

Laatste update:

Gray heeft toestemming van Leeds gekregen om de medische tests bij Brentford te voltooien. Helemaal zeker is de overstap naar the Bees nog niet, want andere clubs hebben hem nog op de radar staan.

Onder meer Tottenham Hotspur en Chelsea hopen zich te verzekeren van de handtekening van de piepjonge middenvelder. Die clubs zouden nog goede hoop hebben op zijn komst, maar het is de vraag in hoeverre die wens realistisch is, nu Gray toestemming heeft gekregen om de medische keuring te ondergaan bij Brentford.

Bij Brentford is men er begrijpelijkerwijs nog niet gerust op. Gray is uitvoerig gescout door clubs uit binnen- en buitenland. Manager Thomas Frank vreest volgens The Guardian dat de deal alsnog zal klappen.

Gray, die sinds de Onder 19 actief is bij Leeds, kende vorig seizoen zijn absolute doorbraak bij Leeds. De centrale middenvelder kwam 52 keer in actie voor Leeds en deed ook negentig minuten mee in de verloren play-off om promotie op Wembley tegen Southampton.

Gray werd door manager Daniel Farke regelmatig als rechtsback geposteerd, maar is van nature een centrale middenvelder. Gray werd dankzij zijn overtuigende prestaties in het shirt van Leeds beloond met de prijs voor Jonge Speler van het Jaar 2023/24 in het Championship.

Gray is de zoon van voormalig spits Andy Gray, die onder meer uitkwam voor Nottingham Forest, Burnley en ook Leeds. Drie maanden voor hij zijn zestiende verjaardag vierde, zat hij al in de wedstrijdselectie van Leeds, toen de club het in december 2021 opnam tegen Arsenal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
38
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
3
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
1
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
189
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
35

Meer sportnieuws

Reacties