Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Paris Saint-Germain zonder Ibrahimovic is een totaal andere ploeg'

Laatste update:

"Paris Saint-Germain heeft een zeer getalenteerde ploeg", begint de Fransman via de officiële kanalen van zijn club. "Maar als Ibrahimovic niet meedoet, is het team totaal niet hetzelfde. We moeten hoe dan ook voor honderd procent geconcentreerd zijn." De van Valencia overgenomen Mathieu maakt indruk in de defensie van Barcelona en de mandekker voelt het vertrouwen van trainer Luis Enrique.

"Hij is een ambitieuze coach met duidelijk ideeën. Hij staat dicht bij de spelers, hij praat veel en hij heeft iedereen veel aandacht. Hij is duidelijk over hoe we moeten spelen en hij weet hoe de spelers zich voelen. Voor mij is hij de juiste trainer voor Barcelona", aldus Mathieu.

Overigens werd de Fransman onlangs staande gehouden door een boze voetbalsupporter. De man had geld ingezet op een aantal wedstrijden. Omdat Barcelona niet won van Málaga, liep de man tweehonderd euro mis. Dus kwam hij even verhaal halen bij de verdediger, die zelfs zijn Ferrari uitstapte. Alleen deed Mathieu helemaal niet mee tegen Málaga… Bekijk de beelden hieronder.


-
Wint Paris Saint-Germain van Barcelona?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties