Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris SG scherpt puntenrecord aan, Marseille loopt Europees voetbal mis

Laatste update:

Paris SG - Montpellier 4-0
De kampioen van Frankrijk opende al na twee minuten de score in het eigen Prinsenpark: Ezquiel Lavezzi, die de geblesseerde Edinson Cavani op het laatste moment verving, gaf doelman Geoffrey Jourdren van dichtbij het nakijken met een rebound. Zlatan Ibrahimovic verdubbelde na mooie wreefpass van Javier Pastore de marge. Lavezzi was voor rust nog dicht bij de 3-0, maar zijn snoekduik leverde geen goal op. Lucas Moura tekende in het begin van de tweede helft voor de derde treffer en het slotakkoord was aan Adrien Rabiot: 4-0. PSG eindigt het seizoen op 89 punten, terwijl het Montpellier van Rolland Courbis voor de derde keer op rij verloor en als vijftiende finisht.

AS Monaco - Girondins Bordeaux 1-1
Monaco was al zeker van de tweede plaats en deelname aan de groepsfase van de Champions League en besloot het succesvolle voetbaljaar met een gelijkspel tegen Bordeaux. Guillaume Hoarau opende na een kwartier de score na een pass van de achttienjarige Younés Kaabouni. Claudio Ranieri, die vermoedelijk wordt afgelost door Domingos Paciencia, zag zijn spelers twintig minuten voor tijd loon naar werken krijgen door de gelijkmaker van Lucas Ocampos. Monaco eindigt op 82 punten, terwijl het Bordeaux van scheidend coach Francis Gillot als zevende eindigt.

Lorient - Lille 1-4
Lille verzekerde zich van plaats drie en daarmee deelname aan de derde voorronde van de Champions League. Les Dogues begonnen wat nerveus tegen Lorient en kwamen zelfs op achterstand door een goal van Jérémie Aliadière. Via twee doelpunten van ex-Feyenoorder Salomon Kalou, één treffer van Nolan Roux en een eigen goal van Grégory Bourillon stelde het Lille van René Girard echter toch nog de drie punten veilig. Lille eindigt op 71 punten, twee meer dan Saint-Étienne. Aan de ongeslagen status van Lorient kwam zaterdagavond na zeven wedstrijden een einde.

Olympique Marseille - Guingamp 1-0
Olympique Marseille speelt volgend seizoen voor het eerst in tien jaar geen Europees voetbal. De havenstedelingen, die volgend seizoen worden getraind door Marcelo Bielsa, deden wat zij moesten doen, maar eindigen één punt achter nummer vijf Olympique Lyon. André Ayew kopte Marseille na rust na een voorzet van Mathieu Valbuena naar een 1-0 zege, maar dat was dus niet genoeg. Bij l'OM viel doelman Steve Mandanda overigens uit na een botsing met Mustapha Yatabaré. Bekerwinnaar Guingamp was al zeker van deelname aan de Europa League.

Olympique Nice - Olympique Lyon 0-1
Olympique Lyon gaat de derde voorronde van de Europa League in. Les Gones hadden aan een goal van Bakary Koné voldoende om Olympique Nice het zwijgen op te leggen. De verdediger kopte al na zes minuten de 0-1 tegen de touwen. Lyon, dat de laatste twee duels verloor, eindigt op de vijfde plaats met een voorsprong van één punt op Marseille. Het Nice van Claude Puel eindigt twee punten boven de rode streep. De degradanten zijn Sochaux, Valenciennes en Ajaccio.

-
Denk jij dat Marseille zich volgend seizoen met Marcelo Bielsa weer plaatst voor Europees voetbal?

Meer nieuws

VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
2
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
5
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties