Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Parool rakelt in lovende analyse oude streek op van beoogd directeur Ajax

Laatste update:

"Indien de onderhandelingen succesvol worden afgerond krijgt Ajax met de Engelsman geen afdanker van Liverpool, maar een doorgewinterde professional", aldus Het Parool. The Reds zouden verbaasd zijn geweest nadat duidelijk werd dat Ward in gesprek was met Ajax. De Engelsen dachten namelijk dat hij een clausule in zijn contract had staan waardoor hij de eerste twaalf maanden na zijn vertrek niet bij een andere club aan de slag mocht. Dat verbod gold echter alleen voor clubs in Engeland en niet in de rest van Europa.

Voordat Ward ruim tien jaar geleden bij Liverpool tekende, was hij twee seizoenen scout bij Manchester City. Nadat hij de overstap maakte naar the Reds, 'sloeg de IT-afdeling alarm'. "Scout7, een gesloten softwaresysteem, bleek stelselmatig bespioneerd te worden", gaat Het Parool verder. "Onderzoek door specialisten leidde naar drie voormalige werknemers die naar Liverpool waren vertrokken. Ward, Michael Edwards en Dave Fallows zouden honderden malen hebben ingebroken in Scout7 door de inloggegevens van een andere scout te gebruiken. Liverpool schikte uiteindelijk voor een bedrag van één miljoen pond, zonder schuld te erkennen."

"'Spygate', zoals de computervredebreuk in de Britse media werd genoemd, kleeft aan Ward, ook al bekende geen van de betrokkenen schuld. Zijn naam staat in de schikking." Verder is de krant louter positief over Ward. Hij spreekt vloeiend Portugees, zaakwaarnemers, topbestuurders en bondscoaches kennen hem persoonlijk en hij heeft een bachelor en master in sportwetenschap en talentontwikkeling. Ward werd gedurende zijn tijd bij Liverpool met name bewierookt wegens zijn oog voor talent. Zo kwamen onder anderen Andrew Robertson en Stefan Bajcetic op zijn voorspraak naar Anfield.

"Ward werkt bij Liverpool met een team waarin iedereen complementair aan elkaar is. Ongetwijfeld zal hij in de Johan Cruijff ArenA een drijvende kracht vormen bij de reorganisatie van de scouting met Chief Sports Officer Maurits Hendriks als compagnon." Op de laptop van de Engelsman 'staan vrijwel alle talenten in de hoogste en tweede divisie van clubs in Europa en Zuid-Amerika'. "Zijn relaties en capaciteit om een heldere visie te overleggen aan spelers, geven Ajax slagkracht op de internationale markt. Andersom helpen zijn bekendheid en kennis om uitgaande transfers te stroomlijnen."

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties