Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pas als er concreet iets speelt, ga ik me er tegenaan bemoeien'

Laatste update:

Zijn opmars bij FC Utrecht en zijn deelname aan het WK 2014 met the Socceroos zouden Oar in de verleiding kunnen brengen om voor een transfer te gaan. Dat doet hij echter niet, ook al gaat hij contractueel gezien zijn laatste jaar in bij de club. "Ik heb er eerlijk gezegd nog geen seconde aan gedacht", zegt de international zaterdag in het Algemeen Dagblad. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin, hier."

Oar weet echter ook dat het snel kan gaan in de sport: vandaag bij de ene club, morgen bij een andere werkgever. "Het proces heb ik ook niet altijd zelf in de hand", erkent hij. "Maar pas als er concreet iets speelt, ga ik me er tegenaan bemoeien. Dat is niet het geval. Verlengen bij FC Utrecht? Sluit ik niet uit. Het zou zeker geen straf zijn."

Moet FC Utrecht zijn best doen Tommy Oar te behouden?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties