Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pascal Jansen lag op poleposition bij Ajax: 'Mislintat vond het te duur'

Laatste update:

Hans Kraay junior vraagt in de studio of Pascal Jansen afgelopen zomer op poleposition lag bij Ajax om het stokje over te nemen van John Heitinga. "Ja", luidde de korte reactie van Van Kooperen.

Algemeen directeur Edwin van der Sar wilde afgelopen zomer een Nederlandse trainer aan het roer bij Ajax. De naam van Jansen kwam toen al snel voorbij, alleen voorzag Mislintat dat het te duur zou worden.

Dat laatste heeft te maken met de moeizame verstandhouding tussen Ajax en AZ. Meest recente voorbeeld is Alex Kroes, die volgende maand begint als algemeen directeur in Amsterdam na te zijn vertrokken bij AZ.

Marciano Vink weet niet of het met Jansen een succes was geworden bij Ajax. "Je had iedereen voor de groep kunnen zetten, maar met dit spelersmateriaal en de verstandhouding onderling was het niemand gelukt."

Olympiacos


Afgelopen week was er interesse van Olympiacos in Jansen. "Alleen hebben we bewust de keuze gemaakt om dat niet te doen", aldus Van Kooperen. "Het is op dit moment vrij onrustig bij Olympiacos. Binnen de club. We hebben de keuze gemaakt om tot de zomer rustig te wachten, tenzij er nu iets komt wat wel top is."

Meer nieuws

'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
26
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
5
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
12
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
11
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1
Dit is het eerste doelpunt van Liverpool onder manager Arne Slot
7

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties