Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pascal Jansen sprak met Tijjani Reijnders over interesse van Ajax

Laatste update:

Jansen werd woensdag tijdens de persconferentie gevraagd naar de interesse van de Nederlandse top. "Ik heb daar heel kort met hem over gesproken en hem een heel groot compliment gemaakt dat er zoveel aandacht aan hem wordt besteed", aldus de AZ-coach. "We hebben het er verder niet over gehad of die berichten kloppen. We zien het als een groot compliment. Ik vind het niet relevant, want we zitten hier voor de wedstrijd tegen Lazio. Wat ik net heb gezegd, is denk ik meer dan genoeg."

Ajax zal diep in de buidel moeten tasten voor Reijnders, daar de middenvelder in het AFAS Stadion beschikt over een doorlopend contract tot medio 2027. AZ staat er bovendien niet om te springen om spelers te verkopen aan de traditionele top drie. Datzelfde was het geval bij Owen Wijndal, die uiteindelijk toch voor zo'n tien miljoen euro de overstap maakte naar Ajax. Ook in het geval van Reijnders lijkt AZ alleen mee te willen werken als de hoofdprijs op tafel komt. Het is niet bekend aan welk bedrag de Alkmaarders zitten te denken.

De 24-jarige Reijnders maakte al in 2017 zijn debuut voor AZ. Dit seizoen beleeft hij echter pas zijn definitieve doorbraak. Vorig jaar kwam hij tot 47 wedstrijden over alle competities, maar werd hij in het merendeel daarvan als invaller gebracht. Een seizoen later is Reijnders een vast gezicht in de basisopstelling. Reijnders staat tot nog toe op veertig duels in deze jaargang, waarin hij zes keer scoorde en achtmaal aangever was. Genoeg voor clubs om de hengel uit te werpen.

Meer nieuws

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
1
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
2
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
7
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
13
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties